Élet-Stílus

A világ legbénább randiján tűzoltók mentették ki a saját kakiját kiszabadító lányt

Csak egy átlagos romantikus légyott.

Talán a hűséges olvasók még emlékeznek arra a 2016-os sztorira, amely megrengette (fél napra) az internetet: egy lányról szólt, aki egy első randin a retiküljében rejtegette saját kakiját. Rettenetes élmény lehetett, de most már biztos: nem ez volt a legkínosabb első randi a világon. Hanem amiről alább lesz szó.

Liam Smyth tinderes találkájának végén a tűzoltókat kellett kihívni, ám messze nem ez a legdurvább az este történései közül. És azért ez már sokat elmond.

Az egész úgy kezdődött, hogy a bristoli egyetemista elvitt egy Tinderen megismert lányt vacsorázni egy gyorsétterembe, majd hazavitte az albérletbe, hogy kicsit borozgassanak.

Körülbelül egy órája voltak a srácnál, amikor a lány kiment vécére. Amikor visszajött, rémület ült ki az arcára.

Kakiltam a vécéden. És nem sikerült lehúzni. És nem is tudom, miért tettem, de belenyúltam a klotyóba, papírzsepibe csomagoltam a kakit és kidobtam az ablakon”

– mondta ki a lány az egyik legdrámaibb mondatfüzért, ami valaha randikon elhangzott.

De az este igazán szörnyű része még csak ezután kezdődött.

Liam megnyugtatta a lányt, hogy most szépen kimennek a kertbe, összeszedik a szardarabot, kidobják, és elfelejtik ezt az egész csacskaságot. Csakhogy a kaki nem az udvaron landolt: az ablak alatt – amin kirepült a csomag – fél méterrel még volt egy másik, kisebb ablak is, ami azonban nem volt nyitva, így a szar megrekedt félúton.

A srác elment kalapácsért, közben a lány, aki amúgy amatőr tornász, sajnos a kezébe vette az irányítást, és úgy döntött, hogy kimászik az ablakon. El is indult, ki is halászta a kakit, odaadta a fiúnak, hogy dobja ki, és megkérte, hogy húzza őt vissza. Csakhogy ez utóbbi már nem jött össze. A lány a sikeres kakimentés után beszorult.

gofundme.com

Miután fél órán át nem sikerült őt kibányászni az ablakból, tűzoltókat kellett hívni. A lánglovagok ügyesen betörték az ablakokat és pikk-pakk kiszabadították a lányt.

gofundme.com

Liam most az interneten gyűjt pénzt új ablakra. 200 fontot szeretett volna összeszedni, jelenleg 1780-at (595 ezer forint) mutat a számláló. A befolyt összegből egyébként egy a fejlődő országokba angolvécét telepítő alapítványt és a tűzoltóságot kívánja támogatni.

Azóta állítólag a második randi is megvolt (kakipara és vészhelyzet nélkül), úgyhogy ha ebből nem lesz házasság, akkor semmiből.

 

(indy100.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik