Élet-Stílus

Élete egyik legnagyobb meglepetése érte a fiatal lányt, aki meghívott egy idegent egy kávéra

Nem gondolta túl a dolgot az ohiói Mackenzie, csak megpróbált kedves lenni egy idegennel. Amikor észrevette, hogy a Starbucksban, a sorban mögötte álló hölgynek gondjai vannak, a fiatal lány titokban hagyott pénzt az ismeretlen nő kávéjára is, aztán ment a dolgára. El is felejtette volna az egész ügyet, csakhogy amikor hazaért, egy levél várta a postaládájában – írja a Mirror.

Ahogy később a Twitteren írta:

A számunkra apró dolgok, mások számára talán hatalmas jelentőségűek, úgyhogy terjesszétek a kedvességet!

Az ismeretlen nő Nicole néven mutatkozott be, és azt írta, amikor rájött, hogy az idegen, aki kifizette a kávéját, csak néhány háznyira lakik az otthonától, úgy érezte, feltétlenül meg kell köszönnie a kedvességet.

Nicole leírta, hogy nagyon ritkán jár a Starbucksba, illetve nagyon ritkán enged meg magának bármiféle luxust, mert az összes pénzét a gyermekeire költi. Az elmúlt néhány hete azonban nagyon kemény volt, mert meghalt az édesapja, aki a bébiszittere is volt. Rájött, hogy a férfi nélkül nem tud majd munkába járni, főállású anyaként kell majd megélnie, és ettől nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát. Sem érzelmileg, sem anyagilag nem volt felkészülve egy ilyen változásra, ezért elsírta magát a kávézóban, amikor megtudta, egy kedves idegen kifizette helyette az italát.

Mindenképp tudatni szerettem volna veled, hogy sokkal többet tettél értem annál, hogy meghívtál egy kávéra. Egy egész napra felvidítottál, könnyeket csaltál a szemembe, és hatalmas mosolyt az arcomra

– írta a levelében Nicole.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik