Élet-Stílus

80 évesen mentett ki a folyóból egy 8 éves kisfiút

Csak utána derült ki, hogy a kínai férfi évtizeekkel korábban már a gyerek apját is megmentette a vízbe fulladástól.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a Xu vezetéknevű férfi augusztus 3-án reggel figyelt fel feleségével együtt a kisfiú kétségbeesett kiabálására, ahogy segítségt kért. Mint kiderült, a gyerek a nagymamájával játszott, amikor megcsúszott, és beleesett a Jiangsu tartományban lévő falunál található folyóba.

A 80 éves Xu nem hezitált. Felesége segítségével bement a vízbe, és amilyen gyorsan csak tudta kimentette a kisgyereket. A fiút az eset után kórházba szállították. Állapotáról nem közöltek információkat.

Egy hős apuka mentett meg a vízbe fulladástól két kisgyereket, miközben az úszómester nem tett semmit
A brit férfi Spanyolországban nyaralt, amikor észrevette, hogy a 6-7 éves gyerekek a víz alá merültek.

Az csak ezután derült ki, hogy a kisfiú nem csak a mostani hőstette miatt köszön heti az életét Xúnak. Hanem egy 30 évvel korábbi tettéért, amikor szintén egy kisgyereket mentett meg a vízbe fulladástól. Az a gyerek ugyanis a most kimentett kisfiú apja volt.

Xu egy helyi televíziónak elmondta: amikor fiatal volt, beugrott a folyóba, és megmentette a gyerek életét. “Mos már öreg vagyok, és nem tudok ugrani” – tette hozzá a férfi, aki azóta nehezen jár, hogy két éve leesett egy lépcsőről, és súlyos sérüléseket szenvedett.

A kínai sajtóban megjelent beszámolók szerint Xu és felesége a két eset között még négy másik embert is kimentett a folyóból.

Röhögve videózták a fiatalok, ahogy vízbe fullad egy mozgássérült férfi, megússzák büntetés nélkül
Az egész világ óriási felháborodást okozott a floridai eset, de az ottani hatóságok tehetetlenek.

Kiemelt Fotó:ijiangyin.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik