Élet-Stílus

Gyanútlanul mosta a fogát reggel, amikor megjelent felesége egy ollóval, és levágta férfiasságát

A kínai nő őrülten féltékeny volt férjére. Még azt is meg akarta tiltani neki, hogy más nőkkel beszélgessen.

Szörnyen indult a szombat reggele egy kínai férfinak a Jiangxi tartományban található Fengcheng városában. A csak Li vezetéknéven említett férfi éppen szokásos reggeli fogmosását végezte meztelenül a fürdőszobában, amikor váratlanul megjelent felesége, kezében egy ollóval, majd minden figyelmeztetés nélkül lenyisszantotta a férfi péniszét – jelentette a helyi sajtó.

Li elmondása szerint az akció hátterében felesége már paranoiás féltékenysége állt. Miután Li új munkahelyre került, neje minden egyes nőben a vetélytársat látta, akivel a férfi meg fogja csalni. Ezért elkezdett követeléseket tenni. Például megtiltotta neki, személyesen vagy telefonon beszéljen más nőkkel, sőt, még csak nem is mosolyoghatott rá más nőkre – mondta el Li a helyi sajtónak. A péniszlevágós akció előtt emiatt sokat veszekedtek.

Levágta férje péniszét, elrakta, majd elindult szüleihez
A rendőrök útközben állították meg az indiai nőt, akinek táskájában ott volt férje férfiassága.

A szombat reggeli támadás után Li azonnal kórházba ment, ahol az orvosoknak sikerült visszavarrniuk a szervet. Ugyanakkor arra figyelmeztették a férfit, hogy még nincsen túl a nehezén. Ha például váratlanul erekciója lenne, az könnyen károsíthatja a visszaillesztett pénisz gyógyulását. És ha minden jól megy, még akkor is elképzelhető, hogy soha többet nem tud majd úgy szeretkezni, mint korábban.

Minden, amit egy levágott péniszről tudni kell
Lehet még vele szexelni? Vissza tudják varrni? Mennyire fáj? Megválaszoljuk azokat a kérdéseket, amik egy ilyen hír olvasása után felmerülhetnek.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik