Élet-Stílus

Rosszul varrta fel a tetováló az anyuka testére fia nevét, ezért átnevezte a gyermekét

A tetoválás eltávolítása túl sok pénzbe került volna, ezért a svéd szülők inkább fiuk nevét változtatták meg.

„Azt hittem, el fogok ájulni” – mondta a 30 éves Johanna Giselhäll Sandström a pillanatról, amikor meglátta tetoválását. A svéd anyuka két gyermekének nevét varratta magára, de a végeredmény kissé hibás lett. A tetováló művész ugyanis a Kevin név helyett a Kelvint írta fel a nő karjára.

Amikor észrevették a hibát, visszamentek a tetoválóhoz, aki azonban csak nevetett az eseten, és közölte a szülőkkel, hogy csak a pénzt tudja visszaadni, a tetoválással már nem tud mit kezdeni. Ekkor férjével együtt megnézték, mivel járna, és mennyibe kerülne a tetoválás eltávolítása, és végül megállapították, hogy az okos megoldás nem a tetoválás cseréje lenne, hanem a gyerek nevének megváltoztatása.

Így végül az alig kétéves kisfiú nevét hivatalosan is Kevinről Kelvinre változtatták. Elmondásuk szerint már megszerették az új nevet, és a fiút sem rázta meg a váratlanul jött névváltozás.

Sandström most újabb tetoválásra készült. Időközben ugyanis megszületett a házaspár 3. gyermeke, Freya. Akinek a neve szintén fel fog kerülni a nő testére. De most jobban fel fog készülni. A nő elmondta: egy darab papírra leírva fogja odaadni a nevet a tetováló művésznek, és „tízezerszer fogom leellenőrizni”, hogy helyesen varrja-e fel.

(Kiemelt fotó:Blekinge Lans Tidning)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik