Élet-Stílus

Egy nő megmutatta a mellét, azóta mindenki imádja a környéket – videó

„Helyi idegenvezető” miatt záporoztak a csillagos ötösök.

A tajvani Pingtung megye egyik kistelepülésének elhagyatott útja pillanatok alatt az egyik legkeresettebb turistalátványosság lett – legalábbis virtuálisan – Tajvanban.

Kezdjük ott, hogy – ha valaki nem vette volna észre – a Google Maps-re a felhasználók is feltölthetnek képeket, és 2017 ősze óta már videókat is. A Helyi Idegenvezető (Local Guides) nevű projekt résztvevői a Google Térképek mobilappjában is elkészíthetik a felvételt, vagy feltölthetik a korábban felvett videókat az egyes helyszínek adatlapjára, cserébe pedig pontokat kaphatnak, amelyekkel szinteket léphetnek, a meglépett szintek után pedig különféle előnyöket biztosít számukra a Google.

Ilyen helyi idegenvezetőnek érezte magát az a nő is (személyazonosságára nem derült fény), aki rövid videóban megmutatta ország-világnak a mellét.

Lett is nagy érdeklődés: az agrártelepülés kies útja sorra kapta az ötcsillagos értékeléseket a userektől, és olyan kommentek jelentek meg, mint például:

Eddig eszembe nem jutott volna arra a környékre elmenni, de most már kifejezetten szeretnék odalátogatni. Úgy tűnik, van ott élet.

A Google – amelynek szabályzata természetesen tiltja a szexuális természetű anyagok megjelenítését a nyilvános platformokon – időközben eltávolította a videót, így az adott utcára rákeresve a Maps-en már nem található meg a 18 másodperces klip. Csak mindenhol máshol.

A felvétel megtekintését csak felnőtteknek ajánljuk (18+)

(via Daily Dot, nypost)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik