Élet-Stílus

Perverz kismajom miatt villantott cicit a turistalány – videó

Azonnal a lényegre tért az állat.

A turistákban és majmokban egyaránt gazdag területeken gyakoriak az utóbbiak által az előbbiek kárára elkövetett speciális bűncselekmények. Mi magunk is mutattunk rá példákat, elég, ha a BBC dokumentumfilmjére gondolunk, amelyben Baliban élő merész makákókat mutattak be, akik napi szinten lopnak az arra járó turistáktól – simán leszedik a napszemüvegeiket, sapkáikat, de még flipflop-papucsaikra is ráfanyalodnak.

Leleplező film a tolvaj majmok tevékenységéről
Így csenik el a tárgyakat a zsenik.

Egy friss videó szerint a majombűnözés nem áll meg a lopásnál.

A Los Angelesben élő Brittany Bowman délkelet-ázsiai utazása során Thaiföldön, Chiang Maiban járt, amely többek között a hatalmas majompopulációjáról is ismert. Haverkodása az emberszabásúakkal nem volt zökkenőmentes, de úgy is mondhatjuk, hogy az ambiciózus majom ajtóstul rontott a házba a friss kapcsolatban. Brittany egyik barátja telefonjának köszönhetően az egész világ megnézheti a különleges találkozást:

A lány utána nyilatkozott a lapoknak, és elmondta: annyira félt a majomtól, hogy az eszébe sem jutott, hogy villantás lehet a találkozásból. Mindenesetre utána könnyesre röhögték magukat.

 

via LADbible

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik