Élet-Stílus

Udvarias levélben küldte a francba a szomszédját a hangos szexeléssel vádolt pár

„Tévedés miatt lettek meggyanúsítva a napközben felharsanó zajos előadás miatt”.

A Warana városában (Sunshine Coast, Queensland, Ausztrália) élő Ali Cashat a minap felettébb érdekes cetlit talált a lakása előtt.

Egy magát megnevezni nem kívánó nagymama írta az üzenetet, amely valahogy így szólt:

Kedves Szomszédok!

Elég kínos ez az egész, de úgy éreztük, mégiscsak bölcsebb, ha felhívjuk rá az önök figyelmét.

A múlt hétvégén, amikor az unokámat vittem a tengerpartra, olyan pechünk volt, hogy egy nem túl szerencsés pillanatban haladtunk el az önök lakása előtt.

Rendkívül bonyolult volt elmagyarázni a kisunokámnak, mik azok a zajok, amik az önök hálószobájából kihallatszanak az utcára.

Bár nem szeretnénk megsérteni az önök személyiségi jogait, úgy gondolom, a legjobb megoldás mégis az lenne, ha becsuknák az ablakokat, hogy a jövőben elkerülhetőek legyenek az ilyen jelenetek.

Tisztelettel…

Ali Cashat feltöltötte a kedves leveket a Facebookra, és ott válaszolt az ismeretlen szerzőnek, üzenetében tisztázta, hogy a zajokért az a személy felelős, aki épp a házukra vigyázott.

Köszönöm Sunshine Coast közösségének és lelkes szomszédunknak, hogy felhívták a figyelmünket erre a szerencsétlen esetre

– írja az üzenet elején, majd hozzáteszi, hogy az ingatlan tulajdonosai (azaz ők) egy tévedés miatt lettek meggyanúsítva a napközben felharsanó zajos előadás miatt, hiszen

sajnálatos módon a tengerentúlon voltak az említett időben. A lakásra vigyázó személy vállalta magára a délutáni élvezet elkövetését

– olvasható Cashat válaszában, és a java csak most jön, ugyanis közölte azt is, hogy rendkívül kellemetlenül érinti őket a vád:

a lakás tulajdonosai értetlenségüket fejezik ki a megalapozatlan vádaskodás miatt, hiszen már túl régóta házasok ahhoz, hogy ilyen élvezettel ilyen tevékenységet végezzenek naplemente előtt.

“I think it would be best practice to close the windows to prevent a repeat performance.”Imagine finding this in your…

Közzétette: ABC Brisbane – 2018. május 14.

(via Sunshine Coast Daily; kiemelt fotó: Thinkstock)

Szexelő nő nyögései zavarták meg az esküvőt – videó
Éppen a menyasszonyt vezették az oltárhoz, amikor egy nő nyögései kezdtek el üvölteni a hangszórókból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik