Élet-Stílus

Zuhany alatt, kocsiban és a télikertben is hancúrozott a 30 napos kihívást kipróbáló pár

Hét éve házasok, kezdett lanyhulni az érdeklődés. Már minden oké.

Egy brit pár, Dylan Bennett és Itzel Anaya kapcsolata kezdett kissé kiüresedni, legalábbis szexuálisan. A 37 éves férfi és 31 esztendős párja már csak hetente egy alkalommal esett egymásnak, és ezen szerettek volna változtatni, így kipróbálták azt a 30 napos szexkihívást, amit még októberben osztott meg a világgal egy ismeretlen párocska a Redditen.

Máris lelőjük a poént: Dylan és Itzel túl vannak az erotikus hónapon, és testi kapcsolatuk újra lángra lobbant, a kúra befejezése óta már legalább heti háromszor bújnak ágyba – vagy máshová.

A Sunnak részletesen elmesélték a 30 nap eseményeit, alább válogatást közlünk huncutkodásaik naplójából.

A kihívás első napján az volt a feladat, hogy ne este kerüljön sor a kufircolásra.

A második napon a Kama Sutrát kellett olvasgatniuk vagy bármilyen más kiadványt, amelyben változatos szexuális pózokat tárgyalnak ki. Dylan és Itzel a Cosmopolitant választották.

3. nap: szex kétszer egy nap.

5. nap: unga-bunga a zuhany alatt.

6. nap: teljes testmasszázs. Aztán etye-petye.

8. nap: pásztoróra a kocsiban. A legjobb nyilvános helyen, de szégyellősök a garázsban is kipróbálhatják (csak ez esetben a motort nem célszerű beindítani). A brit pár egy közeli erdős területre hajtott, izgi volt, csak Itzel a lábán hagyta a zoknit, mert fázott.

14. nap: új helyet kellett felfedezni a lakásban. A szabály szerint ez lehet a konyha vagy bármelyik szoba padlója is akár. Dylanék a télikertet választották, Itzel itt is fázott.

18. nap: pornófilm megtekintése közösen.

A legforróbb napnak a 20. bizonyult, amikor egész nap erotikus tartalmú e-maileket kellett váltaniuk.

Ezen kívül jártak együtt szex shopban, ki kellett próbálniuk egy erotikus feladatokat kiosztó kockajátétékot, és vacsora közben is kellet kezdeményezniük az asztal alatt.

Az utolsó nap próbatétele az lett volna, hogy egész éjszaka hancúrozzanak. Mivel egy esküvőn voltak, 25 percig bírták. A 30 napos játék ennek ellenére üdítően hatott a hét éve házas pár kapcsolatára.

A teljes kihívás szövege (angolul) itt olvasható.

(via Sun, kiemelt fotó: Thinkstock)

Ha szex közben belép a gyerek: elég bénán hazudunk
Újfajta sportágat próbálunk ki. Aha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik