Élet-Stílus

Lesírta az arcáról az önbarnítót – most rajta röhög a fél világ

81 ezer like a maszatos arcnak.

Alex Vinklarek egy helyes houstoni tinédzser, akit néhány nappal ezelőttig a kutya sem ismert – leszámítva a családját, a barátait, ismerőseit.

Aztán elment, hogy barnító sprayt fújasson magára, és bekerült a világsajtóba.

A 17 éves lány úgy gondolta, „napbarnított” külsővel vág neki a cheerleader-versenynek, úgyhogy felkeresett egy szalont. A barnító sprayvel kezelt arc fontos szabálya – akár a Szörnyecskék esetében –, hogy ne érje nedvesség.

Hogy miért, arra választ ad Alex Vinklarek ismertté vált fotója, amely több mint 83 ezer like-nál jár a Twitteren.

twitter.com/alexvinklarek

A lány már a képek publikálásával is felvállalta, hogy ezt elbénázta, de aztán az érdeklődő médiának is önkritikusan nyilatkozott. Az már a bejegyzése szövegéből is kiderült, hogy az elkenődést sírás okozta (először Alex kenődött el, aztán a barnító anyag), de a nyilatkozatából azt is megtudhattuk, hogy miután végzett a szalonban, beült a kocsijába, és megnézett egy videót a telefonján.

A felvételen egy kutya és a gazdája hosszú idő után újra találkozik; Alex rendkívül meghatódott ettől – a többit már tudjuk.

(via TeenVogue, kiemelt kép: Twitter)

Napozás: Leégette a TV2-t a közmédia
A napozás veszélyes 11 és 15 óra között, pláne védelem nélkül. Másfélszeresére nőtt a melanómás betegek száma az elmúlt évtizedben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik