Élet-Stílus

Szexrabszolgaként tartották lányukat, azt gondolták, ez így jó

Szabályos szexuális orgiákat tartottak 12 éves lányukkal szüleik 2016 decembere és 2017 márciusa között. Ezt találta bizonyítottnak a volgográdi bíróság, ami miatt az anyát 15, az apát 17 éve fegyházbüntetésre ítélték – írta a Metro. Legfeljebb 20 évre ítélhették volna el őket.

A szülők azért feküdtek le a lányukkal, hogy „megeddzék” a felnőtt életre, az anya szexuális segédeszközökkel is megkínozta a kislányt. Sokáig azonban nem derült ki, mit tesznek, még úgy sem, hogy a lány nagymamája, és dédnagymamája is egy lakásban élt velük, de ők nem tudtak semmiről. A lány ugyanis félt, hogy ha elmondja valakinek, akkor mit kap a szüleitől. Most egy rehabilitáción veszt rész a lány, miután egy éve, mikor kiderült a szülők tette, gondozásba adták.

Az ügyészség szerint a gyereket szexrabszolgaként tartották, és ezt teljes ítélőképességük tudatában tették, erre jutottak a pszichikai vizsgálatok. A tettüket azzal magyarázták, hogy

jobb ha  gyerek a szüzességét a saját apja veszi el, mintha máshogyan ismerné meg a szexuális élet részleteit. Inkább mi, mint valami őrült.

A kislány egyébként nagyon jó tanuló, egy nappal a szülei letartóztatása után egy olyan képet rakott ki, amelyen ő és anyja látható, mellé pedig azt írta: „szeretlek”.

„Inkább mi, mint valami őrült” – mondták a 12 éves lányukat erőszakoló szülők
Az orosz házaspár kijelentette: ők csak a felnőtt életre akarták felkészíteni gyermeküket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik