Élet-Stílus

Füvet kezdett el szívni a metrón, majd körbeadta utastársainak, hogy vidám legyen az utazás

„Add tovább, mindenki szívjon egy kis füvet!” És a New York-i metró utasai örömmel teljesítették a kérést.

Pillanatok alatt vidámmá vált a metróutazás egy New York-i metrószerelvényen, miután egy igazán önzetlen férfi boldogon osztotta meg marihuánás cigarettáját a közelében utazó emberekkel. A jelenetről természetesen mobiltelefonos videó készült, amit vasárnap került ki a Twitterre.  Ahol azóta már több mint három millióan nézték meg – a kommentekből kiindulva nagyrészük irigykedve.

A spangilt begyújtó férfi azután kezdte el körbeadni a cigit, hogy a felvételt készítő utas élcelődve leszidta, hogy „mindenkinek kemény napja van, nem szívhatsz csak úgy füvet”.

Amire a mosolygós férfi nevetve kérdi a mellette ülő utastól, hogy kér-e, és ő örömmel szív bele. Majd közölte, hogy „mindenki szívjon egy jó füvet”, körbekínálva a cigi az összes utasnak, jelezve a már cigiző embereknek, hogy adják csak nyugodtan tovább a spanglit a következő embernek.

Azt nem lehet tudni, hogy lazulós utazás pontosan melyik metróvonalon, és melyik városrészben történt, de az egyik utas bekiabálása szerint Harlem volt a helyszín. 

kannabisz  (Array)
A világon Budapesten az egyik legolcsóbb a marihuána
Egy felmérés szerint a közép-európai fővárosokban általában drágább a fű, mint nálunk. A listavezető Tokió.

(Kiemelt Fotó: Twitter/KellyS)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik