Élet-Stílus

Meztelenre vetkőztetve vitték végig a városon a kamaszlányt megerőszakoló férfiakat

És még szerencsésnek mondhatták magukat. Februárban halálra lincseltek két erőszakolót az indiai államban, ahol a mostani eset is történt.

Hátrakötözött kézzel, és anyaszült meztelenre vetkőztetve vonszoltak végig két férfit egy indiai város utcáin, miután megerőszakoltak egy középiskolás lányt – jelentette a helyi sajtó. Az állítólagos erőszakolókat kötélen vezetve vitték végig nők Yingkiong város utcáin, és közben meg-megálltak velük, hogy a járókelők előtt botokkal ütlegeljék őket.

A beszámolók szerint a két férfi, két másikkal együtt előző hét vasárnap este erőszakolt meg egy 17 éves lányt, egy építés alatt álló híd alatt. A rendőrség közlés szerint a lány a közösségi odalakon ismerkedett meg egyikükkel, és beleegyezett, hogy randevúzzanak. Találkozásuk után azonban a húszas évei elején járó férfi és három barátja megerőszakolta.

A lány szülei másnap feljelentést tettek a rendőrségen. Majd nem sokkal később az áldozat rokonai és szomszédjai elfogtak kettőt az elkövetők közül, akiket végül átadtak a rendőrségnek. A másik két gyanúsítottat is azonosították, őket még keresik a hatóságok.

Nem ez volt az első eset, hogy nemi erőszakolóknak az emberek haragjával kellett szembenézniük a Yingkiongnak otthont adó Arunácsal Prades államban. Februárban szintén meztelenre vetkőztetve vonszolták végig egy nyolcéves lány erőszakolóját Daporijo város utcáin, mielőtt átadták a rendőröknek.

Halálbüntetés vár a pedofil erőszaktevőkre Indiában
"Nincsen joguk élni" - jelentette ki egy indiai miniszter.

Pár nappal a Daporijóban történt eset előtt pedig egy nagyjából ezer fős tömeg rohamozott meg egy rendőrőrsöt Tezu városában, hogy magukkal vigyenek két férfit, aki egy ötéves lány megerőszakolása és megölése miatt tartóztattak le. A két férfit végül a piactéren halálra lincselték.

Egy nappal a lincselés után Yingkiongban támadt ezerfős tömeg a rendőrkapitányságra, mert onnan egy másik helyre vittek át férfit, akit egy ötéves lány megerőszakolásával vádoltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik