Élet-Stílus

Letartóztatták Dubaiban a modellt, aki inkább kiugrott egy hotel ablakán, mint hogy megerőszakolják

Eltörte a gerincét, több csigolyáját összezúzta a 22 éves Jekatyerina Sztetszjuk, amikor kiugrott egy dubai hotel hatodik emeleti ablakából, miközben egy férfi elől menekült, aki meg akarta erőszakolni – írja a LadBible.

A szibériai Irkutszkból származó modell anyja a helyi sajtónak azt mondta, a lánya torkához kést szorított a támadója.

„Az eset március harmadikán történt. A lányom az életét próbálta menteni, amikor kivetette magát az ablakon. Súlyos sérülései vannak, nem tud járni. Ennek tetejébe tegnap felhívott és elmondta, hogy börtönbe akarják zárni. Bűnbakot akarnak belőle csinálni.”

Miután Sztetszjuk kiugrott az ablakon, a támadó – állítólag egy amerikai férfi – feljelentette a lányt. A dubai rendőrség nyomozásba kezdett, és hivatalosan letartóztatták a lányt, akit kórházban ápolnak. Azt nem tudni, hogy a férfi mivel vádolta meg pontosan a lányt, de valószínűleg prostitúcióval.

Sztetszjuk anyja kikéri magának még csak a feltételezést is. Azt mondja, a lánya elismert modell Irkutszkban, Dubaiba is azért utazott, hogy a karrierjét építse.

A modell egyik barátnője elmondta, hogy Sztetszjuk az életét és az emberi méltóságát próbálta menteni, amikor kiugrott az ablakon. Csoda, hogy nem halt meg. Az orvosok azt mondják, hogy mivel a gerincvelője sértetlen, a lány teljesen felépülhet.

A Dubaiban dolgozó orosz konzul azt mondta, figyelemmel kísérik a fiatal nő ügyét, és mindent megtesznek azért, hogy támogassák őt. Hozzátette, az esetről Sztetszjuk kérésére nem árulhatnak el további részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik