Élet-Stílus

Megölte apját egy 15 éves lány, miután megverte rossz iskolai eredményei miatt

A kínai lányt rendszeresen bántalmazta apja, mert szerinte nem tanult elég jól.

A kínai hatóságok őrizetbe vettek egy 15 éves lányt, miután halálra késelte saját apját a család Hunan-tartományban található otthonában – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett lány azután támadt apjára, hogy a tanárként dolgozó férfi leszidta és megverte rossz iskolai teljesítménye miatt, és a kettőjük közé álló anyját is ütni kezdte.

A lányon a rendőrség közleménye szerint „felülkerekedtek érzelmei”, amikor látta, ahogy az apja veri az anyukáját, és ez vezetett a gyilkossághoz.

A beszámolók szerint a lány szülei hálószobájában ölte meg apját, miután az ágyra szorítva bántalmazta anyját, aki megpróbálta leállítani a lányt verő férfit. A nappaliból vett magához egy kést, és a hüvelyben lévő eszközzel verte fejen apját. A hüvely azonban a kettőjük között kialakult dulakodás közben lejött a késről, amit a lány apja mellkasába vágott.

Őrült bulizásba kezdett egy kamaszlány, miután megölte az apját
Telepakolta a házat droggal, piával és haverokkal, még egy sztriptízrudat is felállított a konyhában.

A lány azonnal értesítette a mentőket, valamint a rendőrséget is kihívta. A férfi a kórházba szállítás után halt bele a sérüléseibe.

A beszámolók szerint az apuka rendszeresen verte és bántalmazta a lányt, mert nem volt elégedett iskolai teljesítményével, pedig rokonok elmondása szerint a lány keményen tanult.

Az esetről szóló hírek arról nem tesznek említést, hogy a lány ellen vádat emeltek-e, és arról sem, milyen büntetésre számíthat, ha bűnösnek találják apja halálában.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik