Nagyvilág

Megölte apját, mert nem vettek neki gyorskaját

Emberölés vádjával tartóztattak le egy 32 éves amerikai férfit, aki azért támadt késsel szüleire, mert nem hoztak neki enni egy gyorsétteremből – jelentette a helyi sajtó. Ronald Pritchett az apját több késszúrással ölte meg, az anyját a fején megsebesítette, majd szülei autójával elmenekült a helyszínről. A rendőrség másnap fogta el egy rokona házában.

A beszámolók szerint Mississippiben élő Pritchett látogatóban volt a New Orleans közeli Jefferson megyében élő szüleinél, amikor a gyilkosság történt. A rendőrség elmondása szerint a férfi az étel körüli vita miatt rendkívül dühös lett, magához vett egy kést, és rátámadt szüleire, akik ekkor már a hálószobába zárkóztak előle.

A férfi a beszámolók szerint rárúgta az ajtót szüleire, majd szurkálni kezdte őket. Apja, az 58 éves  Percival Pritchett a mellkasán szenvedett sebesüléseket, és a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. Anyja, az 57 éves Renita Pritchett a fején sérült még, de nem életveszélyesen.

A férfit a szerdán történt gyilkosság után egy nappal már el is fogták Mississippiben, ahol egyik rokonánál bukkantak rá. Mivel nem akart előjönni, egy rendőrkutyát küldtek be érte, aki kisebb sérüléseket okozva végül rá tudta venni arra, hogy feladja magát.

Ronald Pritchett ellen várhatóan hirtelen felindulásból elkövetett emberölés, valamint annak kísérlete vádjával indítanak majd eljárást, miután kiadták a louisianai hatóságoknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik