Nagyvilág

Őrült bulizásba kezdett egy kamaszlány, miután megölte az apját

A saját fegyverével lőtte fejbe az apját 2014. február 24-én az akkor 17 éves Crystal Brooke Howell, az Észak-Karolinai Maggie Valley-ben. A helyi tévécsatornánál sportújságíróként dolgozó Michael Howellt álmában, egy sörétes puskával végezte ki a lánya.

Crystall a holttestet egy műanyag ládába tette, majd a család bérelt raktárában rejtette el. Egy hónappal később vendégek érkeztek Howellék erdei faházába, ők találtak rá a holttestre, amikor egy flipperautomatát akartak elhelyezni a raktárban, március 22-én.

A gyilkosság és a lebukása közötti heteket Crystall végigbulizta. Az apja kocsijával furikázott, és költeni kezdte a férfi pénzét. Néhány barátja be is költözött a lányhoz, Crystall nekik azt mondta, az apja öngyilkos lett. A ház folyton tele volt emberekkel, alkohollal és kábítószerrel.

„Már önmagában az sokkoló, hogy egy fiatal lány megöli az apját, de az, ahogy Howell szórta a férfi pénzét, miután elrejtette a holttestét, és a gyilkosság bizonyítékait, még inkább felkavaró” – fejtette ki Ashley Welch, körzeti ügyész.

Welch elmondta, hogy a gyilkosság napján az apja bolti lopáson kapta a lányt. Miután hazaértek, a férfi ledőlt aludni, Crystal pedig zuhanyozni ment, és a vízsugár alatt döntötte el, hogy gyilkolni fog. A lány ügyvédje szerint, Crystalnak egész életében súlyos mentális problémái voltak.

Miután a lány beismerte a gyilkosságot, a bíróság bűnösnek találta, és akár 30 -32 évnyi börtönbüntetésre is ítélhetik.

(WYFF)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik