Élet-Stílus

Kiengedték a rabot, aki 47 napja tartotta vissza a székletét

Január 17-én vették őrizetve azt a 24 éves férfit, aki drogot nyelt le az igazoltatásnál, és emiatt azóta vissza is tartotta a székletét. A hatóságok pedig nem tehettek mást, vártak, míg meg nem gondolja magát Lamarr Chambers.

A napokból aztán már hetek lettek, a 38. napon ügyvédje azt mondta a bíróságon, ügyfele „inkább meghal”, minthogy használja a vécét.

Az ügyvédnek végül részben igaza is volt, belátták ezt a rendőrök is, így hétfőn kiengedték Chamberst, hogy kórházba mehessen, ugyanis közben komolyan leromlott egészségügyiu állapota. Ezzel egyidejűleg nem vádolják tovább „A osztályú” drog birtoklásával. Viszont, ahogy lehetséges, újra letartóztatják, igaz már egy enyhébb váddal.

Már 40 napja nem volt vécén a székletét visszatartó brit rab
Drogot nyelt le egy igazoltatásnál, és nem akarja bizonyítékkal ellátni a rendőröket az előzetesben ülő férfi.

A Metro beszámolója szerint rendőrautóval vitték a férfit a börtönből a kórházba. A rendőrségnél úgy nyilatkoztak, hogy ez egy nagyon különös eset, de meg vannak róla győződve, hogy ez a legjobb, amit tehettek.

Chambers ezzel nem csak egy komolyabb büntetést úszott meg, hanem egy rekordot is megdöntött, eddig ugyanis 33 nap volt a legtöbb, amit egy rab kibírt ürítés nélkül. A kórházban derül majd csak ki azonban, végül nem így vesztette-e a legtöbbet.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik