Élet-Stílus

26 napja tartja vissza székletét egy brit rab, a rendőrök meg alig várják, mi jön ki belőle

A drog miatt őrizetbe vett bandatag abban bízott, előbb engedik ki őt a rendőrök, mint ő a testébe elrejtett drogokat.

Rekordot döntött egy drogkereskedelem miatt letartóztatott brit rab, aki már 26 napja tartja vissza széklet a rendőrségi zárkában, nehogy előkerüljenek a testébe rejtett kábítószerek. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 24 éves férfit még január 17-én vették őrizetbe Harlow városában, és akkor a legveszélyesebb, „A” osztályba sorolt drogokat rejtett el a testébe.

A rendőrök közlése szerint a férfi abban bízott, hogy nem tarthatják bent annyi ideig, amíg vissza tudja tartani az ürítési ingert, és úgy döntött, visszatartja a székletét. És ezzel együtt az ellene felhasználható bizonyítékot.

Számítása azonban nem vált be. A bíróság újra és újra engedélyezte, hogy tovább tartsák bent előzetesben, és a rendőrség közölte, ezt egészen addig folytatják, amíg el nem érkezik „az elkerülhetetlen” kakilás.

A bandákkal és utcai bűnözéssel foglalkozó Op Raptor egység a hivatalos Twitter-oldalán ad friss információkat a férfi ügyéről, a #PooWatch, azaz „kakifigyelő” hashtag alatt. Elmondásuk szerint a rabot folyamatos megfigyelés alatt tartják, és orvosok is ügyelnek rá.

Az őrizetbe vett férfi kitartása eddig arra biztosan jó volt, hogy rekordot döntsön. A rendőrség közlése szerint eddig 23 nap volt a leghosszabb idő, amíg egy rabnak sikerült visszatartania a székletét. Ezt a meg nem nevezett férfi szombaton elérte.

Az Op Raptor akkor közölte, legközelebb akkor adnak friss információkat a helyzetről, ha az megoldódott. 26 nap elteltével még mindig csak várnak rá.

banán (banán, )
Majdnem száz banánt tömtek a tolvajba
A rendőrök így próbálták minél gyorsabban visszaszerezni a lopott aranyláncot, amit a férfi lenyelt.

(Kiemelt fotó Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik