Élet-Stílus

A Fidesz propagandistái olcsó órát adtak „a világ legbefolyásosabb milliárdosának” csuklójára

Dévai László
Dévai László

újságíró. 2018. 02. 28. 16:14

Az ördög a részletekben rejlik.

– tartja a mondás.

Az általában precízen működő fideszes kommunikációs gépezet ennek megfelelően mindig kínosan ügyel a részletekre. A sors fintora, hogy most egy olyan banánhéjra léptek rá, amit egyszer már megpróbáltak az ellenzék alá dobni. Emlékezzünk csak vissza egy fél perc erejéig a nagy magyar Rolex-háborúra, amikor a magyar közbeszédet Botka László órája uralta.

Budapest, 2017. február 23.
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2017. február 23-án.
MTI Fotó: Kovács Attila
Lázár simán agyonveri Botkát a nagy magyar Rolex-háborúban
Akinek van ízlése, annak van ízlése. Csak Lázár Jánosnak egy kicsivel több van. Pedig mindketten rendkívül férfias férfiak.

Akárhogy is, ez alapján azt hihetnénk, hogy a Fidesznél minimálisan tisztában vannak az órákkal, így nem követnek el olyan méretes baklövést, minthogy a plakáton szereplő, a kerítésbontó ellenzéket összefogó Soros Györgyre egy alig 10 ezer forintos tucatórát adnak. Mutatjuk:

Fotó: Dévai László/24.hu

Kicsit közelebbről:

Fotó: Dévai László/24.hu

A plakátokon virító barna szíjas óra egy alig 10 ezer forintba kerülő Casio:

Casio MTP-1314L-7A

Minimum vicces, hogy a Fidesz egy ilyen órával akarja eladni a mindent bekebelező és irányító milliárdost, pláne, hogy Soros György a valóságban tényleg egy méregdrága órát hord.

Az üzletembernek több órája van, de a csuklóján általában egy Patek Philippe Aquanaut virít:

Soros György Patekje
Kép: Patek.com

Ez az óra finoman szólva sem játszik egy ligában a fenti Casióval, sőt, igazából mondhatnánk azt is, hogy nagyon kevés óra játszik egy ligában a Patekkel. A svájci luxusmárkát egy lengyel órás, Antoni Patek és egy francia mester, Adrien Philippe hozták létre, és az óráik ára pármillió forinttól egészen a csillagos égig mehetnek. A fenti, Soros által is hordott Aquanaut például 5 millió forinttól kezdődik.

Dévai László korábbi cikkei
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.