Élet-Stílus

Felvágta barátja herezacskóját a gyémánt jegygyűrűjével

Rachael Biscoe dühöngött, mikor egy nap arra ért haza, hogy vőlegénye az ágyban fekve egy kínai nőhöz beszélt a telefonján, akit nézett is rajta. A nő azzal vádolta meg barátját, hogy megcsalja őt, elkezdtek a telefonért viaskodni, miközben a konyhában kötöttek ki. A barát, Trevor Camp deréktól lefelé meztelen volt, egyszer csak egy erős fájdalmat érzett az ágyékánál és azt vette észre, hogy komolyan vérzik.

A telefon másik végén közben végig ott volt a másik nő, hallotta, ahogy a férfi azt kiálltja: „kés van nála és belém vágta!” A rendőrség a nő vallomása alapján el is kezdte keresni a kést, de nem találták meg a poundbury-i lakásban, és a férfi is azt mondta a rendőröknek, hogy részeg volt, igazából nem tudná megmondani, mi okozta a herezacskója sérülését.

Biscoe egyébként hagyta szenvedni a férfit, mert ezt követően elment megsétáltatni a kutyájukat, így Camp hívta a mentőket is, akik kórházba szállították. Meg kellett műteni, ráadásul még egyszer vissza kellett mennie a kórházba, mert elfertőződött a sebe.

Később kiderült, a sérülést Biscoe gyémánt eljegyzési gyűrűje okozta, mikor a nő megragadta jegyesét a nemi szervénél.

Biscoe és Camp – micsoda meglepetés – azóta nem alkot egy párt, sőt a férfi azóta Kínába költözött szeretőjéhez, akivel a telefonon pettingelt. A férfi egyébként transzvesztita, ezt elmondta Biscoe-nek  – aki ezt el is fogadta – azt viszont már nem mondta el, hogy az alkohollal problémái vannak. A nő ennek ellenére nem hagyta ott őt, és mikor józan volt, jó volt hozzá – idézte védőügyvédjét a Daily Mail.

A most zárult le az ügyük, Biscoe súlyos testi sértés miatt négy hónap börtönbüntetést kapott 12 hónapra felfüggesztve. Emellett közmunkára kötelezték és a volt párjának 300 fontot kell fizetnie.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik