Élet-Stílus

Facebook-videón, ahogy tűzoltók szabadítják ki a vécécsészébe szorult nőt

Milliók szórakoztak a szorult helyzetbe került nő kálváriáján, amit egyik barátja posztolt ki Facebook-oldalára.

Igazán kellemetlen (sikeresen ellenálltunk egy, a helyzethez jól illeszkedő jelző használatának) napja volt a texasi New Caney városában élő Gracie Hendersonnak, amikor új házába költözött be. „A beköltözés napján egy vízcső eltört a falban. Az autóm beleragadta a ház előtti sárba. A vadonatúj fűnyíróm működésképtelenné vált” – mesélt a nő a Houston Chronicle című lapnak.

Aztán a vécéje is eltömődött. „Nem volt vécépumpám, és a vízvezeték-szerelőt sem akartam újra kihívni” – mondta el a nő, aki ekkor úgy döntött, saját maga fogja megoldani a problémát. Úgy, hogy puszta kézzel nyúl le a vécébe, reménykedve, ki tudja szedni a lefolyót eltömítő valamit. Ekkor azonban a keze beleszorult a vécébe.

Nem volt mást tenni, barátnőjével a tűzoltóság segítségét kellett kérniük kiszabadítására. Amit barátnője, Nicole Mullins a telefonjával rögzített, és később ki is rakta Facebook-oldalára, ahol mostanra már több mint 1,3 milliószor néztek meg.


A felvételen látni lehet, ahogy a tűzoltók a fürdőszobából kiemelt vécécsészét a beleragadt nővel együtt kiviszik a kertbe, majd egy kalapáccsal esnek neki, hogy kiszabadítsák a nő kezét. Mint kiderült, azért nem tudta kivenni a kezét, mert az órája beleakadt valamiben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik