Közélet

Majdnem száz banánt tömtek a tolvajba

banán (banán, )
banán (banán, )
A rendőrök így próbálták minél gyorsabban visszaszerezni a lopott aranyláncot, amit a férfi lenyelt.

96, azaz kilencvenhat darab banánt kellett megennie a 28 éves férfinak, aki egy vonaton tépte le egy nő nyakából a 11 grammos aranyláncot – írta a Times of India. Damu Guptát még a vonaton elfogta a többi utas, akik az orvosként dolgozó nő segélykiáltásai után kezdték el üldözni a férfit.

A rendőrség közlése szerint Gupta először vehemensen tagadta, hogy ő lopta volna el a nyakláncot, és az őt elfogó utasok sem találták meg nála az ékszert. Az egyik utas azonban látta, hogy elfogása előtt lenyelt valamit, így a rendőrségen kötött ki.

A férfit megröntgenezték, de a láncot nem látták. Az ultrahangos vizsgálat után azonban már bebizonyosodott, hogy az aranylánc a férfi emésztőrendszerében van. A rendőrök ekkor a meglopott orvosnő tanácsára banánnal kezdték el tömni a férfit, mert a gyümölcs jó hashajtó.

A banánkúrának meg is lett az eredménye. Másnap már jelezhették is az orvosnőnek, hogy „előkerült” az aranylánc, amelyet újra a nyakába helyezhet. Feltéve, hogy lesz még gusztusa viselni azután, hogy az ékszer milyen utat járt be. A tolvajnak meg gyanítjuk, nem nagyon lesz kedve egy ideig banánt enni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik