Élet-Stílus

20 év után ismerte el, gyereke nem is az övé, hanem a kórházból rabolta el

Csaknem 20 éven át hazudott, ezért akár 22 évet is a rácsok mögött tölthet az 52 éves Gloria Williams, aki 1998-ban egy jacksonville-i kórházból rabolta el Kamiyah Mobley-t. A lány ma már 19 éves, a Williams által adott Alexis Manigo nevet használja továbbra is. A Florioda Times-Union szerint a fiatal lány felvette a kapcsolatot a vér szerinti szüleivel, de az anyjának még mindig elrablóját tartja.

1998-ban Williams nővérnek adta ki magát a kórházban, a még mindössze csak nyolc órája született Mobleyról azt mondta lázas, ezért kezelésre viszi. Ehelyett viszont kisétált vele a szülészetről. A lány 18 éven át nem látta az igazi szüleit.

Az emberrablás akkor kezdett kiderülni, mikor Mobley munkát akart vállalni egy étteremben, de ehhez kellett a társadalombiztosítási száma is. Ekkor tört meg Williams és árulta el a lánynak az emberrablást. Mobley aztán a Google-ön nézett utána a történetének, többször fel is hívta vér szerinti anyját, de mikor az felvette, lecsapta a telefont.

Egy éve, Williams letartóztatása óta beszél rendszeresen a lány valódi szüleivel, építgetik a kapcsolatukat, valamint a testvéreivel is, akikről eddig persze tudomása sem volt. A karácsonyt is apjával és nyolc féltestvérével töltötte. Biológiai anyjával már nehezebb az ügy, Shanara Mobley a Facebook-oldalára tavaly azt írta ki:

Nem tudom abbahagyni a sírást. Látom, ahogy a babám azt a nőt akarja az életében és nem engem.

Williamst most bűnösnek találta a bíróság, de csak májusban dől el, hány éves szabadságvesztésre ítélik. A lány megbocsátott a nőnek, és azt kérte a bírótól, hogy kevesebb, mint tíz évet adjon „anyjának”, aki szerinte a „hercegnőjeként” bánt vele egész életében. Az igazi szülőket nem vonták bele az ügybe, ők annyit nyilatkoztak mindössze, hogy ennyi év után szeretnének időt tölteni a lányukkal.

Kiemelt kép: Facebook

(via Daily Mail, CBS News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik