Élet-Stílus

Évek óta tudta a 18 év után előkerült lány, hogy újszülöttként elrabolták

24.hu
24.hu

2017. 01. 18. 11:32

Az amerikai lány nem most tudta meg, hogy akit vérszerinti anyjának hitt, újszülöttként elrabolta őt valódi anyjától.
Korábban a témában:

Ahogy azt korábban megírtuk, 18 évvel elrablása után találtak rá arra az amerikai nőre, akit egynapos korában vitt el egy Gloria Williams nevű nő egy floridai kórházból. Kamiyah Mobley 1998-ban tűnt el, és egy nyomravezetői tipp után találták meg. Most azonban egy barátja a People magazinnak elmondta: a lány már két évvel ezelőtt megtudta, hogy a nő, akit anyjának hitt, újszülöttként elrabolta, sőt, még biológiai szüleit is megtalálta.

Arika Williams – aki sokáig abban a tudatban élt, hogy Mobley a féltestvére – a lapnak elmondta: a lány azután tudta meg az igazat, hogy felvették dolgozni egy helyi étterembe, ahol elkérték születési anyakönyvi kivonatát, és társadalombiztosítási számát. Amikor azonban ezeket el akarta kérni „anyjától”, a nő terelni kezdett, majd egy idő után megadta magát, és bevallotta a lánynak, hogy újszülöttként elrabolta.

Miután megtudta az igazat, Mobley kutatásba kezdett, hogy kiderítse, ki is valójában, és megtalálta biológiai szüleit is. Arika elmondása szerint még édesanyját is felhívta, de amikor meghallotta a hangját, a lány inkább lerakta a telefont. Arika szerint a lány végül inkább maga mögött hagyta az egészet, hiszen Williams volt az, aki felnevelte, és „számára ő az anya”.

Az üggyel foglalkozó seriff a lapnak elmondta: egyelőre nem tudják biztosan, hogy Mobley mennyit tudott elrablásáról. Annyit biztosan tudnak, hogy Williams és a lány „beszélgettek arról, hogy talán nem a lánya”, de azt egyelőre nem tudják, hogy mindent elmondott-e neki, vagy csak egyes részleteket.

Mobley előkerülése óta már hosszasan beszélgetett vér szerinti szüleivel, és meglátogatta a börtönben az emberrablás miatt letartóztatott Williamst, akitől sírva búcsúzott, úgy köszönve el tőle, hogy „szeretlek, anya”. Mike Williams seriff a People magazinnak elmondta: egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy  letartóztatása után Mobley támogatta a nőt, hiszen minden jel szerint jól nevelte fel az elrabolt gyermeket.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.