Élet-Stílus

Évek óta tudta a 18 év után előkerült lány, hogy újszülöttként elrabolták

Az amerikai lány nem most tudta meg, hogy akit vérszerinti anyjának hitt, újszülöttként elrabolta őt valódi anyjától.

Ahogy azt korábban megírtuk, 18 évvel elrablása után találtak rá arra az amerikai nőre, akit egynapos korában vitt el egy Gloria Williams nevű nő egy floridai kórházból. Kamiyah Mobley 1998-ban tűnt el, és egy nyomravezetői tipp után találták meg. Most azonban egy barátja a People magazinnak elmondta: a lány már két évvel ezelőtt megtudta, hogy a nő, akit anyjának hitt, újszülöttként elrabolta, sőt, még biológiai szüleit is megtalálta.

Arika Williams – aki sokáig abban a tudatban élt, hogy Mobley a féltestvére – a lapnak elmondta: a lány azután tudta meg az igazat, hogy felvették dolgozni egy helyi étterembe, ahol elkérték születési anyakönyvi kivonatát, és társadalombiztosítási számát. Amikor azonban ezeket el akarta kérni „anyjától”, a nő terelni kezdett, majd egy idő után megadta magát, és bevallotta a lánynak, hogy újszülöttként elrabolta.

Miután megtudta az igazat, Mobley kutatásba kezdett, hogy kiderítse, ki is valójában, és megtalálta biológiai szüleit is. Arika elmondása szerint még édesanyját is felhívta, de amikor meghallotta a hangját, a lány inkább lerakta a telefont. Arika szerint a lány végül inkább maga mögött hagyta az egészet, hiszen Williams volt az, aki felnevelte, és „számára ő az anya”.

Az üggyel foglalkozó seriff a lapnak elmondta: egyelőre nem tudják biztosan, hogy Mobley mennyit tudott elrablásáról. Annyit biztosan tudnak, hogy Williams és a lány „beszélgettek arról, hogy talán nem a lánya”, de azt egyelőre nem tudják, hogy mindent elmondott-e neki, vagy csak egyes részleteket.

Mobley előkerülése óta már hosszasan beszélgetett vér szerinti szüleivel, és meglátogatta a börtönben az emberrablás miatt letartóztatott Williamst, akitől sírva búcsúzott, úgy köszönve el tőle, hogy „szeretlek, anya”. Mike Williams seriff a People magazinnak elmondta: egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy  letartóztatása után Mobley támogatta a nőt, hiszen minden jel szerint jól nevelte fel az elrabolt gyermeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik