Élet-Stílus

Kedvenc szuperhősének öltözött ez a kisfiú, nagyon meg fogsz hatódni

Nem talált olyan jelmezt, amit szívesen viselne.

Tudjuk, persze, Magyarországon nincs Halloween, meg majd ha az amerikaiak megünneplik a busójárást, és hasonló baromságok, de most elnézést, muszáj egy Halloween-jelmezzel foglalkoznunk, és le merjük fogadni, hogy ez még a legnagyobb antihalloweenisták könnyeit is előcsalja majd!

Az Imgurra írt egy felhasználó arról, hogy kisfiát elvitte néhány szupermarketbe, hadd válasszon magának Halloween-jelmezt. De a maszkok, ruhák sokasága között egyetlen olyat sem talált a fiúcska, amit szívesen viselne.

Másnap az anyuka azt mondta a fiúnak, nevezze meg kedvenc szuperhősét, és ő megpróbálja megalkotni házilag a jelmezt. Nem lőnénk le a poént, előbb megmutatjuk, hogy nézett ki végül a fiú:

imgur/BScribbs

Bár a srác a hagyománynak megfelelően elment édességet gyűjteni a házakhoz, de a világon senki nem jött rá, hogy kinek öltözött. Ez azonban cseppet sem zavarta, hisz annyira örült, hogy hasonlíthat kedvenc szuperhősére,

az apjára.

imgur/BScribbs

Az anyuka azt írta a Redditen: a kisfiúnak ritkán van alkalma találkoznia az apjával, mert a férfi séfként dolgozik, és minden nap késő este ér haza, koszosan és holtfáradtan. De rendkívül büszke a fiára – és ahogy látjuk, ez fordítva is igaz.

 

Kiemelt fotó: Imgur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik