Élet-Stílus

Mindenki a G-pontot keresi

De az is izgatja az embereket, hogy hogyan kell férfi nemi szervet női nemi szervbe helyezni.

Mostanában számos érdekes, szexszel kapcsolatos kutatási eredményt ismerhettünk meg, ám ezek többsége viszonylag szűk területre (na nem úgy) koncentrált – gondoljunk csak a vörös hajú férfiak és nők szexuális vonzerejének alakulásával kapcsolatos tudományos felmérésre.

Az egyik ismert óvszercég (na jó, a Durex) kutatása ezekhez képest átfogónak mondható, ha nem is a módszertan, hanem a holisztikus szemlélet miatt: a felmérésben ugyanis az összes szexszel kapcsolatos Google-keresést vizsgálták, és szűkítették le a top 10-re, így kiderült, mi az a tíz kérdés, ami a leginkább érdekli az emberiséget a szexualitással kapcsolatban.

És már biztos mindenki megértette, miért az a cikkünk címe, ami. Bizony, a lista aranyérmese – talán nem túl nagy meglepetésre – a „Hol van a G-pont?” kérdés lett.

Most, hogy már mindenki nagyon izgatott lehet, nézzük, mi került még a tízes rangsorba:

  1. Hol található a G-pont?
  2. Hogyan érjük el, hogy a nő orgazmust éljen át?
  3. Megszabadulhatsz a herpesztől?
  4. Hogyan gyógyítható a condyloma?
  5. Mi az a tripper?
  6. Hogyan növelhető manuálisan a péniszméret?
  7. Hogyan kell lemérni a péniszt?
  8. Hány évesnek kell lenned, hogy vásárolhass óvszert?
  9. Hogyan helyezzünk férfi nemi szervet női nemi szervbe?
  10. Mennyi ideig tart a szex?

A kérdéseket áttekintve – ez már a saját, tudományos alapot nélkülöző következtetésünk – leginkább a következő célcsoportok használják a Google-t ilyen témájú kereséseknél: tinédzserek és rutintalan szeretők, ügyetlen szeretők, kisebbségi komplexusban szenvedők, valamint azok, akik épp összeszedtek egy nemi betegséget.

Érdekes, ha kicsit kilépünk a kontextusból, és arra keresünk rá, hogy mit keresnek a (magyar) emberek, akkor az elsők között nem találunk szexuális tematikához kapcsolódó kérdést:

Hogy a szórakoztatás mellett valamelyest közszolgálati tevékenységet is végezzünk, megmutatjuk a választ az első kérdésre. Itt a G-pont elhelyezkedését bemutató ábra (forrás: Wikipedia),

Tsaitgaist / Wikipedia

….és íme a témával foglalkozó cikkeink gyűjtőhelye, kellemes ismeret- és örömszerzést mindenkinek!

 

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik