Élet-Stílus

Végre kiderült, melyik a legveszélyesebb szexpóz

Íme a pénisztörést okozó pozitúrák rangsora.

Szédületesen fontos tanulmány jelent meg az impotencia kutatásával kapcsolatos tudományok szaklapjában, a Journal of Impotence Research-ben.

A kutatók (Barros, Schulze, Ornellas, Koifman, Favorito) a szeretkezésnél alkalmazott pózok és a péniszsérülések súlyossága közti összefüggést vizsgálták; magyarul, hogy melyik a legveszélyesebb pozitúra (de ezt már a címben is megírtuk).

A tudósok 90 pénisztörést (a pénisztörés nem más, mint a szerv barlangos testét körülölelő, kollagénben gazdag borítás sérülése) szenvedett beteget (18 és 66 év közötti páciensekről van szó) vizsgáltak, kielemezték a szervet ért károsodást, és feljegyezték, hogy milyen pozitúrában történt a baleset.

De ne is csigázzunk senkit feleslegesen a módszertannal, jöjjenek az eredmények: a vizsgálat szerint

a „kutyapóz” (amit a kutatók is csak „kutyapóznak” említenek) a legveszélyesebb, amely az összes pénisztörés 41 százalékáért felelős.

A dobogó második fokára a misszionárius póz léphetett (feküdhetett), amely a sérülések 25 százalékát okozta; és a törések 10 százaléka akkor következett be, amikor a nő volt felül.

Az egyes pózok jelentéséhez nem fűzünk magyarázatot; akinek e területen hiányosak az ismeretei, olvasson szakirodalmat vagy keresse fel a www.google.com internetes oldalt.

Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik