Élet-Stílus a világ egy fura hely

Megszületett a lusták Szent Grálja: az ágy, ami beveti saját magát

Mindig is meg szerette volna úszni a reggeli beágyazást? Nemsokára menni fog anélkül, hogy akár a kisujját is mozdította volna érte!

A XXI. század csodái közt élve minden nap valami forradalmian újra kapjuk fel a fejünket, ennél jobb hírt azonban nem is kaphattunk volna, hiszen a Kickstarteren nemrég indult SMARTDUVET kampányában nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint

az önmagát bevető ágy megalkotását.

A termék megálmodói nem méregdrága, robotkaros ágyban, vagy több ezer dolláros berendezésekben gondolkodnak, hiszen mindössze egy olyan, paplan és paplanhuzat közé illesztendő, levegővel megtölthető, könnyű és gyűrhető rétegről van szó, ami egy okostelefonnal párosítva minden nap ugyanabban az időben, vagy a kiadott parancsra azonnal elvégzi a feladatát: levegő befúvásával szépen kisimítja az összegyűrt paplant.

e0ba3846eee7e7945181b80a6f0bf1bf_original

A kanadai startupnak harmincezer (nyilvánvalóan kanadai) dollárra van szüksége ahhoz, hogy sikerrel megkezdhesse a SMARTDUVET gyártását.

Ez minden bizonnyal meglesz, hiszen a december 27-ig tartó gyűjtés már most a cél 90%-ánál jár, így nem vitás, hogy a Kickstarteren beruházók májusban már a kezükben tarthatják (illetve az ágyukban használhatják) az első darabokat, sőt, jövő ősszel akár a piacon és webshopok tucatjaiban is megjelenhetnek a termékek.

173b9859c95339ad475b4bb80eae356f_original
Az időzítő app

A pontos árakról egyelőre nem lehet sokat tudni, de a Kickstarteren át adakozók 569 kanadai dollárért (128 ezer forint) férhetnek hozzá a szimpla, 579-ért (131 ezer forint) pedig a franciaágyakhoz ideális méretű paplankiegészítőkhöz, ez pedig a fejlesztők szerint épp negyven százalékkal kisebb összeg, mint a megcélzott piaci ár. De hát a kényelemért bizony fizetni kell!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik