Élet-Stílus

Magyar lányé lehet a világ legszebb ánusza (18+)

Csak tegnap írtunk a világ első ánuszszépségversenyéről, de már meg is van az első magyar nevező. Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, az Autoblow nevű férfi szexjátékokat gyártó vállalkozó, Brian Sloan fotópályázatot hirdetett, amelyen a világ legmutatósabb – megint csak elnézést a kifejezésért – segglyukát keresi.

Sloan tavaly még a legszebb vaginát akarta megtalálni. Azon a megmérettetésen egy budapesti diáklány, bizonyos Anita lett a harmadik helyezett, akivel a 24.hu-nak sikerült is interjút készítenie.

Úgy tűnik, Anita sikerét megirigyelte egyik honfitársunk, a 22 éves Judit, akinek a pályaműve – azaz a hátsó nyílásáról készített fotója – egyelőre a 16. helyen tanyázik a mostani versenyben. Ha nyer, akkor 5000 dollár (több mint 1 millió 300 ezer forint) ütheti a markát.

Vigyázat! Innentől szigorúan FELNŐTT TARTALOM!

Judit fenekét a www.anuscontest.com weboldalon lehet megtekinteni és itt is lehet szavazni rá. A szavazási rendszer véletlenszerűen dobja fel a versenyzőket, és mivel ez egy uniszex vetélkedő, bizony férfiak hátsó fertályába is sűrűn belebotolhat az ember. Mi szóltunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik