Élet-Stílus

Hallott már a nőről, aki abból él, hogy nehéz tárgyakat emelget a vaginájával?

24.hu
24.hu

2016. 02. 05. 15:01

A súlyemelősportnak egy roppant sajátos, de igen jövedelmező verzióját fejlesztette ki Kim Amani. A hölgy abból él, hogy körbeutazza a világot, és különböző, nehéz tárgyakat emel meg, a hüvelyizmaival. Meg szexuális, és párkapcsolati tanácsadásból, de főleg a vagina-erőművészetből.

Fotó: Facebook

A sportnak, amit feltalálója „Vagina Kung Fu”-nak keresztelt, rengeteg követője van. Kim a weblapján tanítja meg őket a módszereire, és a gyakorlatokra, amikkel kigyúrhatják hüvelyizmaikat. Hogy miért?

Mert egy hüvelyben izmos nőnek a személyisége is erős. A szexuális élete pedig olyan egy átlagnőéhez képest, mint amilyen egy Michlein csillagos étterem egy útszéli gyorsbüféhez képest.

Fotó: Facebook

Amani a Barcroft TV-nek adott friss interjúban mesélte el, hogyan működik pontosan a vagina-súlyemelés. A „markolat” egy kis jádegyögy. Mielőtt felhelyezné a hüvelyébe, Amani átfűz rajta egy madzagot, és erre akasztgatja a legkülönbözőbb dolgokat, a trópusi gyümölcsöktől, a szörfdeszkákon át, akár egy Oscar-szobrocskáig.

Új projektjében Amani utazgat, és ikonikus helyeken, egy az adott térségre jellemző tárgyat emelve fotóztatja magát. Instagram oldalának több mint 42 ezer követője van.

(via Mashable)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.