Élet-Stílus

Megválasztották a digitális dívákat – ezek a legjobb magyar blogok

Idén második alkalommal adták át az AVON és a Cosmopolitan közös blogger pályázatának díjait, melyre több mint 200 nevezés érkezett. Az elbírálás során a blogokat az egyediségen kívül dizájn, felépítés és tartalmi szempontból egyaránt értékelték. A győztesek a Digital Divas konferencián, az év blogger eseményén vehették át a díjakat.

Digital Divas díjátadó

Az Év divatbloggere a Fifty Pairs of Shoes lett, az Év szépségbloggere címet pedig az Enntrance blog érdemelte ki. Az Év vlogja kategóriájában a zsűri az Inspirációk.hu oldalt ítélte a legjobbnak, míg az Év legdizájnosabb blogja kategóriában a Pandarte blog kapott elismerést.

Az új blogok közül, az Év feltörekvő bloggere a szakmai zsűri döntése alapján a Chloe from the Woods divatblog lett. Ezen felül a legjobb 25-be kerülő versenyzők közül egyet az olvasók választhattak ki, így lett az év Közönség kedvence Viszkok Fruzsi vlogger.

Digital Divas díjátadó

A zsűri tagjai voltak: Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője, Kustánczi Norbert, a 24.hu főszerkesztője, Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere, valamint Lilu műsorvezető és egyben divatblogger.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik