Élet-Stílus

Lelépett a nyugdíjas otthonból a dédi – komoly oka volt rá

A 79 éves néni szeretne teljes életet élni, úgyhogy igyekszik minden pillanatot élvezni.

Tony Sellers hülyét kapott, amikor belépett anyja szobájába a nyugdíjas otthonban, és üresen találta a kerekes széket.

Minden áldott nap bemegy meglátogatni édesanyját, de még nem igazán volt rá példa, hogy a 79 éves néni ne üljön a szokott helyén.

Az északír férfi arra gondolt, hogy mamája talán a tévészobában lehet vagy a kertben, de egyik helyen sem találta. Az otthon munkatársaitól tudta meg, hogy Sadie néni a városba ment az unokájával.

Tony lánya, Samantha nem árulta el, hogy hova vitte nagyiját, csak annyit mondott apjának, hogy találkozzanak egy étteremnél. Sellers a randi helyszínétől nem messze észrevette, hogy Samantha és nagymamája egy tetoválószalonban üldögélnek, ahol épp a nénit varrják.

A 11-szeres nagymama (aki már dédmama is) megirigyelte unokája tetkóit, és kitalálta, hogy ő is szívesen viselne egy szívecskés mintát a karján. Amikor megkérdezték, mit szól majd a család, így válaszolt, „k*rvára nem érdekel”. Később unokája is csináltatott magának egy ugyanolyan tetoválást.

Sadie néni a Daily Mailnek elmondta: ebben a korban már minden napot ki kell használni, teljes életet kell élni. Elmesélte azt is, hogy mire visszaért az otthonba, már mindenki tudta, hogy milyen kalandban volt része, és azonnal összecsődültek, hogy lássák a szívecskés tetkót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik