Élet-Stílus

Megható: súlyos betegsége után először szoptatja kisfiát az anya

A fiatal nő a várandósság felénél tudta meg, hogy előrehaladott mellrákja van.

Azután, hogy a várandóssága felénél az orvosok közölték vele, hogy mellrákja van, a fiatal amerikai nő – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – súlyos dilemmával szembesült: vagy vállalja a műtétből és a kemoterápiából álló gyógykezelést, ami veszélyeztetheti meg nem született gyermekét, vagy vár. Amivel azt kockáztatta volna, hogy a betegség elhatalmasodik rajta annyira, hogy már az orvosok sem tudnak segíteni.


A képeket Kate Murray készítette, még több képet nézhet a Facebook-oldalán

A kismama végül a gyógykezelés mellett döntött, így alig néhány nappal kéősbb eltávolították az egyik mellét. Ezt követően több körös kemoterápiás kezelést kapott, még azelőtt, hogy orvosai, a terhesség 36. hetében világra segítették volna a kisfiát. A megható pillanatot, amikor a kismama a sok megpróbáltatás után először szoptathatta meg gyermekét, egy floridai fotós, Kate Murray örökítette meg.

 

A szívbemarkoló képeket ezt követően feltöltötte a saját Facebook-oldalára, ahonnan azok vírusszerűen terjedni kezdtek. Kate a készült képekkel kapcsolatban elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy megismerhette fotóalanyát és családja, és megtiszteltetésnek tartja, hogy őt kérték fel arra, hogy megörökítse ezt a csodálatos pillanatot.

“Ez a képsorozat az erő, a szeretet és a nyers szépség definíciója” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik