Élet-Stílus

Rendőrök védték meg 17 barátnőjétől a playboy csalót

Kínai Cassanova (kínai, csaló, )
Kínai Cassanova (kínai, csaló, )

Az átvert nők egy kórházban találkoztak egymással, amikor meglátogatták a férfit.

Rendőri kíséret mellett hagyta el a kórházat a „Kínai Cassanova”, aki legalább 17 nőt csábított el, majd csalt ki tőlük összesen több mint ötszázezer jüant az elmúlt években – jelentette a kínai sajtó. A Yuan nevű férfi azután bukott le, hogy egy autóbaleset miatt március végén kórházba került, és egyszerre mindegyik barátnője megjelent, hogy meglátogassa, és hamar rájöttek, ugyanahhoz a beteghez mennének.

A férfi az előző hét végén az orvosok tanácsa ellenére korábban hagyta el a kórházat, hogy hazautazzon anyjával. A csaló playboyt rendőrök kísérték ki a kórházból. Abból kiindulva, hogy több olyan történet is bekerült a világsajtóba, amelyben megcsalt kínai nők brutális módszerekkel (gondoljanak az olló és férfiasság szavakra) álltak bosszút párjukon, nem csodálkozunk, hogy kellett neki a védelem.

A 17 nő egyébként a rendőrségen feljelentést tett a férfi ellen, aki elmondásuk szerint legalább félmillió jüant csalt ki tőlük. Valamint egyikükkel össze is házasodott, egy másiknak pedig gyereket nemzett. A nők szerint még több áldozata is van Yuannak, csak ők nem akarják felfedni magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik