Nagyvilág

Meztelenül rontott a feleségére az utcán, a levágott péniszű férfi

Az asszony megtudta, hogy férjének viszonya van egy fiatal lánnyal, ezért kegyetlen bosszút állt. Kétszer.

Bizarr fotó terjed egy kínai közösségi portálon a Weibo-n: egy meztelen férfi, vérfoltos lábbakkal egy fekvő nőt rugdos. A felvétel december 30-án, a Henan tartományban fekvő Shangqiu központi kórház előtt készült – írja a Vision Times.

Fan az utcán a feleségével, illetve kórházi ágyán a szeretőjével (fotók: Weibo)

A sztorinak a Sina News járt utána, és a következőket derítette ki. A féri, Fan, egy 32 éves ötgyermekes családapa, viszonyt kezdett egy 21 éves lánnyal. Egy nap, a felesége telefonjáról emailezett a szeretőjével, de elfelejtett kijelentkezni a fiókjából, az asszony így végigböngészte az üzeneteket.

A megcsalt nő nem szólt egy szót sem, csak megvárta, amíg a férje elalszik, majd éles ollóval egyszerűen levágta a férfi a péniszét. Fant kórházba szállították, ahol megoperálták, és úgy tűnt sikerült visszavarrni a férfiasságát. Az asszony vérszomja azonban nem csillapodott: bement a kórházba, alvó férje ágyához lopózott és ismét megcsonkította.

A rémülten ébredő, vérző, meztelen férfi ekkor eredt a felesége nyomába és esett neki a nyílt utcán. Járókelők hívtak rendőröket, és orvost, a vérveszteség miatt akkorra már súlyos állapotba került férfihez. Megpróbálták megkeresni a férfi hiányzó testrészét is, az azonban nyom nélkül eltűnt. Fan életét többórás műtéttel mentették meg. Másnap a férfi betegágyánál megjelent a fiatal szerető is, és megígérte Fannak, hogy a történtek ellenére hozzámegy feleségül. „Nem számít, hogy elveszítette a nemzőképességét, hisz úgyis van már öt gyermeke” – mondta a nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik