Élet-Stílus

A sajtos melegszendvics élvezete sok szexhez vezet

sajtos melegszendvics (szendvics, )
sajtos melegszendvics (szendvics, )

Aki az olvasztott sajtot szereti, rossz ember nem lehet, ráadásul több szexben is van része, mint a többieknek, állítja egy amerikai kutatás.

Az amerikaiak egyik nemzeti étele grilled cheese sandwich, vagyis az a melegszendvics, amelyik két vékony szelet kenyérből és a közéjük olvasztott sajtból áll. Olyannyira szeretik, hogy az ételnek saját ünnepnapja is van, április 12-én. Erre készíttetett társadalomkutatást a Skout nevű internetes randiportál, melyben az étel és a szerelem összefüggéseit vizsgálták. Kiderült, hogy az emberről egész sokat elárulhat a kedvenc olvasztott sajtos szendvicse – írja a Los Angeles Times.

 kép: Thinkstock

A kutatást 4600 ember bevonásával készítették, és azt derítették ki, hogy az olvasztott sajtos szendvics imádóinak 73 százaléka szeretkezik legalább egyszer havonta, míg azoknak, akik nem kedvelik az ételt, mindössze 63 százaléka. S ha ez nem lenne elég: a grillezett sajt rajongóinak 32 százalékának, havonta legalább hatszor van része szexben. Talán mert ők kedvesebb emberek.

A kutatás ugyanis azt is kimutatta, hogy az olvasztott sajtos szendvicset szerető emberek túlnyomó többsége önkéntes munkával, vagy adományokkal segítik a rászorulókat, vidám természetűek, és imádnak utazni. De vajon milyen sajtot tesznek a kedvenc szendvicsükbe? Ez sem titok többé.

A legtöbben az egyszerűség hívei, így a szeletenként csomagolt lapka sajtokat kedvelik, 41 százalék szavazott rájuk, második helyen a cheddar végzett 33 százaléknyi szavazattal, a harmadik mozzarellát pedig 10 százalék jelölte kedvencként. A versenyben a svájci sajtok, a provolone, és a brie kaptak még szavazatokat: 8, 6, illetve 2 százalékot.

Azoknak, akik éheznének még egy kis sajtos szendvics statisztikára eláruljuk, hogy a megkérdezettek 10 százaléka vágja kenyér héját, 47 százalék szereti feldobni az ételt plusz hozzávalókkal, például pestoval, vagy paradicsomkarikákkal, és a legtöbben fehér kenyérből készítik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik