Light

Szex helyett fenékgyantázást kapott szerencsétlen pasi

Fenekgyantas-szivatas(960x640).jpg (férfi, meztelen, videó,)
Fenekgyantas-szivatas(960x640).jpg (férfi, meztelen, videó,)

Ez a férfi biztosan nem tud majd leülni egy darabig: egy korábbi csínye miatt kegyetlen bosszút állt rajta a barátnője.

Uraim, önök mire számítanának, ha a párjuk, kedvesük bekopogtatna fürdőszobába, miután önök éppen végeztek a zuhanyozással, és azt mondaná, van még egy extrameglepetése az születésnapjukra? Önökön egy szál törölköző van csak, a párjuk, kedvesük pedig ragaszkodik ahhoz, hogy egy fekete sállal bekösse a szemüket…

Igen, a lenti videóban szereplő férfi is valami sokkal kellemesebbre számított annál, amit kapott. Párja ugyanis azt tervelte ki, hogy egy olyan székbe ülteti meztelen pasik, amelyikbe előzőleg két gyantacsíkot ragasztott. Nincs mese: a csúnyán megviccelt srác csak úgy tud szabadulni a széktől, hogy közben leszőrteleníti ártatlan hátsóját. Ez láthatóan több mint fájdalmas folyamat. Annyira, hogy egy ponton a lány teljesen megbánja tettét. A videóban a barátnő említi, hogy az egész szívatás tulajdonképpen bosszú, egy csíny miatt, amit a férfi ellene, illetve a kutyája ellen követett el korábban. Reméljük, hogy legalább ennyire gonosz átverés volt, amivel a srác tényleg rászolgált a nem mindennapi bosszúra.

UPDATE:

Megtaláltuk a fiatalember gonosz szívatását, amivel kiérdemelte a fenékgyantázást. Elhitette a barátnőjével, hogy a kiskutyáját, Sam-et véletlenül bezárta a mosógépbe. A lány azt hitte kedvence elpuszult, amit láthatóan igen nehezen viselt, úgyhogy szerintünk abszolút jogos volt a fargyanta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik