Élet-Stílus

Húsz év késéssel találták meg elveszett bőröndjét a reptéren

poggyász (repülőtér, poggyász, bőrönd, )
poggyász (repülőtér, poggyász, bőrönd, )

Hatalmas meglepetést ér egy amerikai nőt, aki visszakapott valamint két évtizeddel ezelőtt önmagából.

Amikor az arizoniai Tucson város repülőteréről felhívták, Maria Dellos azt hitte, egy négy hónapja eltűnt csomagja miatt keresi a repülésbiztonsági hatóság (TSA) embere, aki azonban legnagyobb csodálkozására közölte: egy húsz éve elhagyott bőröndje került elő a repülőtéren – jelentette a KVOA televízió. A TSA-nek egy, a bőröndben lévő feljegyzés alapján sikerült megtalálnia Dellost. Azon ugyanis szerepelt az akkori címe.

A két évtizede eltűnt csomagban a tervezőként és tanárként dolgozó nő elmondása szerint „nagyon értékes” képzőművészeti alapanyagok és eszközök voltak, amelyeket egy Las Vegasban tartott vásáron vett meg. A Tucsonban egy művészeti boltot és galériát is üzemelő nő elmondása szerint az alapanyagok jó állapotban vészelték át a repülőtéren eltöltött két évtizedet.

A KVOA-nak nyilatkozó TSA-szóvivő azt nem tudta megmondani, hogy pontosan hogyan és honnan került elő húsz év után csomag, aminek még az ügynökség megalapítása előtt veszett nyoma.

A televízió közlése szerint Dellos egyébként közben visszakapta azt a csomagját is, ami még augusztusban tűnt el a repülőtéren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik