Élet-Stílus

Negyedmilliós ebédet tartott a reptéri boltba beszökött macska

Igazi ínyencként válogatott a halpultba kirakott ételeket között, magabiztosan kiválasztva a legdrágább falatokat.

Nagy sikert aratott az orosz közösségi oldalakon a Vlagyivosztoki repülőtér duty free boltjának tengeri herkentyűket tartalmazó pultját megdézsmáló vörös macskáról készült videófelvétel, amin látni, ahogy a cicus egymás után bontja ki a becsomagolt ételeket, hogy egy jót lakmározzon. Az angol nyelvű Siberian Times beszámolója szerint a cica valóságos ínyenc volt, és a legjobb ételeket választotta ki magának.

A bolt tulajdonosa, Irina Kuzmina elmondta: a macska nem csak többfajta lepényhalat evett meg, de jót lakmározott szárított polipokból és füstölt tintahalból is. A nő elmondása szerint a válogatós macska 60 ezer rubeles, azaz nagyjából negyedmillió forintos kárt okozott vállalkozásának a finom halvacsorájával.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a macska hogyan tudott bejutni a halpultba, sőt azt sem, hogyan jutott be egyáltalán a repülőtérre – közölte a légi kikötő szóvivője. Elmondása szerint „lehetetlen, hogy egy kóbor állat bejusson a reptérre”, és az ott dolgozó embereknek meg van tiltva, hogy állatokat tartsanak a repülőtéren. A szóvivő szerint az a legvalószínűbb, hogy az egyik utas háziállata szökhetett el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik