Élet-Stílus

Urnát találtak a kisgyerek a plüssmacijában

Nagy meglepetés ért egy amerikai családot, amikor megnézték mi van a használtcikk-kereskedésben megvett teddy mackóban.

A plüssfigurát egy hónapja vásárolta meg az Alabama államban található boltban a 15 éves Joshua Scott, miután a maci nagyon megtetszett a húgának. Heteken át játszottak a medvével, mire a fiúnak egyik este feltűnt, hogy valami kemény tárgy van elrejtve a medve belsejében, és amikor a figura hátán található cipzárt elhúzta, egy kis urnát talált – jelentette a WSFA televízió híradója.

A fiú anyja a hamvakkal teli urnát azonnal elvitte a helyi temetkezési vállalathoz, de ott semmilyen információval nem tudtak szolgálni arról, hogy kinek a földi maradványait találták meg a teddy mackóba rejtve. A nő a Facebook-oldalán tette közzé a medvéről és az urnáról készült fényképet, abban a reményben, hogy sikerül visszajuttatni tulajdonosának. „Lehet, hogy egy gyereknek ez az egyetlen esélye arra, hogy közel legyen egyik elhunyt szülőjéhez, nem tudhatjuk” – mondta el a nő a televíziónak.

 
A medve, és az abban talált pici urna – valakinek nagyon hiányozhat
Fotó:WSFA 12 News 

A medvét a családnak eladó jótékonysági használtcikk-bolt vezetője a WSFA híradójának elmondta, hogy nem tudják, hogy ki adta le nekik a medvét. A boltvezető közölte: naponta többautónyi adományt adnak le náluk, és nem tartják nyilván, ki mit hozott be az üzletbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik