Szórakozás

Kiszel Tünde szégyellte a melleit

A naptárdíva nem volt mindig elégedett kebleivel. Kezdetben még takargatta magát, de tudjuk, hogy végül mindent megmutatott. Szerencsére?

Brit tudósok megállapították, hogy a rohamosan fejlődő világban a nők melle évről évre nagyobb a xeno-ösztrogének egyre gyakoribb felhasználása miatt. Nem árt azonban, ha a brit tudósok kutatásait ismét fenntartásokkal kezeljük, hiszen évtizedekkel ezelőtt is szép számmal akadtak nagymellű nők.

A cicifixek és bugyik szerelmese, Kiszel Tünde saját tapasztalatairól mesélt. A pár napja még Rodoszon nyaraló celeb elárulta, hogy ő már fiatalkorában is el volt eresztve, ám akkor még félénken takargatta nőiessége első jeleit, amit elég nehéz elhinni mai képeit nézegetve. Gondoljunk csak legutóbbi bobozós kalandjára, amikor kibuggyanó cicivel selfie-zett.

“Úgy érzem, hogy én jó géneket örököltem az édesanyámtól és a nagymamámtól, hiszen ők is teltek voltak mellesleg. Mint a tinilányoknak általában, nekem is furcsa volt és akkor még gátlásos is voltam emiatt, ezért bő pólókban jártam” – mesélte Tünde az Aktívnak.

A VV6 szerelmespárja, Aurelio és Zsófi folyton veszekednek. A Nők Lapja Café oldalán azt is elárulják, hogy mi miatt folyik a csetepaté.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik