Élet-Stílus

Agydaganattal küzd a színészhallgató

A Kaposvári Egyetem Művészeti karának színművész hallgatója segítséget kért a gyógyuláshoz. Páll Mónika levelét a amikisvarosunk.hu tette közzé.

A 28 éves diáklányt idén februárban másodszor műtötték agydaganattal. Azóta több terápiát kapott. „Volt, ami segített, s volt, ami nem. A daganat növekedett”. Lenne egy gyógymód, ami kifejezetten az ő betegségén segítene, de a terápiát mielőbb el kellene kezdenie.

Ehhez szükséges kétmillió forint. A színészhallgató tudja, ez nem kevés pénz, azt is, hogy élete a Jó isten kezében van, de ő is mindent meg akar tenni a gyógyulásért. Páll Mónika most írja szakdolgozatát a Gyógyító Művészetből. Ez az álma, és úgy érzi: ez a feladata itt a Földön.

Levelében a diáklány megköszönte, hogy néhány hónapja a Nemzeti Színházban barátai, a budapesti és a kaposvári színészhallgatók is megmutatták, mennyire szeretik őt. Mint írta: amikor az „Egy kéz elég” című gálaestnek vége lett, boldog volt, úgy igazán.

Jó és rossz döntések az életért

Agydaganat: sokkoló ítélet egy embernek, ami után bárki bármit megtenne, ha gyógyulással kecsegtetnék. Ennek ellenére nem érdemes csalók és sarlatánok kezei közt hiú reményeket dédelgetnünk, mert annak csak még csúnyább vége lenne. Bajor Imre kapcsán is rengeteg méltatlanság történt, ami a színész halála után csak még rosszabbra fordult A fiatal korban fellépő, olykor meglepő tüneteket produkáló betegség pedig gyakran készteti megdöbbentő lépésekre a szülőket.

Segítsünk Páll Mónikának, hogy még nagyon hosszú ideig szórakoztassa-építse játékával a közönséget!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik