Élet-Stílus

Bakancslistája van a halálos beteg magyar kisfiúnak

Már csak hónapjai vannak hátra a 3 éves Dominiknek, mielőtt a rák legyőzi a szervezetét. Szülei úgy döntöttek, a maradék időben annyi élményt szereznek a kicsinek, amennyit csak lehet.

A halálos kórral küzdő Horváth Dominik történetéről a Bors ír. Tavaly tavasszal még minden rendben volt a kisfiúval, rosszullétei nyár elején jelentkeztek először. Júliusban szembesültek a kisfiú szülei a szörnyű valósággal. A gyerek fejéből daganatot kellett eltávolítani. Az operáció után egy darabig még úgy tűnt, szépen gyógyul a gyerek, néhány nappal ezelőtt azonban lesújtó hírt közöltek az orvosok a családdal. Dominik kisagyában több daganat is képződött, amelyek gyakorlatilag műthetetlenek. A fiú menthetetlen.

A szülők most minden erejükkel azon vannak, hogy Dominik hátra lévő idejét a lehető legtöbb élménnyel töltsék ki.

Sokan összefogtak a kisfiúért. A gyereknek bakancslistája van a Facebookon, amit követők sora kísér figyelemmel. Járt már nála többek között a kézilabdázó Herr Orsolya, rövidesen ellátogat a Barátok közt stúdiójába, és sétarepülést is szerveznek neki. Ezenkívül érdeklik a tűzoltók és a rendőrautók is.

„Jó lenne elterelni a gondolatot, amíg csak lehet, de ha nem mondunk ki dolgokat előre, akkor majd egyszerre zuhan ránk. És nekünk a testvére, Viola miatt is erősnek kell lennünk” – fogalmazott a kisfiú édesanyja a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik