Élet-Stílus

Meghalt a bakancslistás győri kisfiú

Júniusban járta be a sajtót a halálos beteg Horváth Dominik története. A szülők nem sokkal azelőtt tudták meg, hogy 3 éves fiuknak már csak hónapjai vannak hátra.

Horváth Dominik történetét a Bors írta meg idén júniusban. A kisfiúval tavaly tavasszal még minden rendben volt, rosszullétei nyár elején jelentkeztek először. Júliusban a gyermek fejéből daganatot kellett eltávolítani.

Az operáció után egy darabig még úgy tűnt, szépen gyógyul Dominik, 2014 júniusában azonban lesújtó hírt közöltek az orvosok a családdal. A fiú kisagyában több daganat is képződött, amelyek gyakorlatilag műthetetlenek, nem tudják megmenteni az életét.


Dominikot születésnapján a helyi rendőrök is felköszöntötték. Ez a kép akkor, 2014. június 28-án készült
(Fotó: police.hu)

Amikor nyilvánosságra került Dominik története, sokan összefogtak a kisfiúért. Bakancslistája volt a Facebookon. Járt már nála többek között a kézilabdázó Herr Orsolya, látogatást szerveztek neki a Barátok közt stúdiójába, és sétarepülést is terveztek.

A kisfiú múlt szombaton került be az intenzív osztályra. Három nappal később, kedden hajnalban halt meg – számolt be a kisalfold.hu.

Dominik édesanyja így közölte a hírt a Facebookon:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik