Élet-Stílus

A világ leghosszabb péniszű férfija múzeumnak ajánlotta becses szervét

A világ egyetlen péniszmúzeumába kerül majd a szerszám, természetesen a tulajdonos halála után.

A teljesen átlagos külsejű, Manhattanben élő Jonah Falcon hatalmas ajándékot kapott az élettől. Egészen pontosan egy 34,3 centis ajándékot. Igen, az övé a világon valaha volt legnagyobb, hivatalosan lemért pénisze.

Az idén 44 éves színész, és író jelenleg egy videojáték blogot vezet, és kisebb sorozatszerepeket vállal. Láthattuk már a Melrose Place, a Szex és New York, vagy Maffiózók egyes jeleneteiben. Hatalmas férfiasságáról 2006-ban, egy brit dokumentumfilmben rántotta le a leplet. A hivatalos adatok szerint a pénisze 24 centi alapállapotában, és több mint tíz centivel hosszabb erekció közben. Bár számtalan csábító ajánlatot kapott már pornófilmesektől, eddig még mindet visszautasította. Egyetlen, a nemi szervére vonatkozó kérésnek nem tudott csak ellenállni: vállalta, hogy halála után becses szervét az Izlandi Péniszmúzeumban állítsák ki – írja a Huffington Post.

A péniszmúzeum (fotó: Wikipédia)

Mint arról februárban beszámoltunk, a világ eddig egyetlen pénisz tematikájú múzeumát 1974-ben alapított egy izlandi tanár. Kollekciójában 280 darab szárazföldi és tengeri emlős hímtagja található. Az év elején a múzeum éppen egy olyan férfit keresett, aki hajlandó lenne arra, hogy halála után felajánlja legnemesebb szervét a gyűjteménybe. Több jelentkező is akadt, aki szívesen vállalt volna szerepet ezen a módon az örökkévalóságban, versengésükről dokumentumfilm is készült. Képzeljük mennyire le lehetnek lobozva most, Jonah Falcon bejelentése után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik