Élet-Stílus

Rátalált édesanyjára a Facebookon az elhagyott lány

A Facebook közösségi oldal segítségével talált rá anyjára egy nő, akit csecsemőként egy Burger King mosdójában hagytak.

A Burger King-babaként ismertté vált nő története több millió amerikait mozgatott meg. Mint kiderült, az anyát tizenhét éves korában megerőszakolták és teherbe esett. Szülei elől eltitkolta a terhességet, a gyermeket a szobájában hozta világra, majd röviddel azután otthagyta a gyorsétterem mosdójában – közölte a CNN.

Párórásan hagyták magára

Mint azt korábban megírtuk, 1986-ban gyermeksírásra lettek figyelmesek a Burger King gyorsétterem dolgozói a pennsylvania állambeli Allantownban. Kiderült, hogy az akkor alig párórás Katheryn Deprillt magára hagyta az édesanyja.

Katheryn ezután a Facebook segítségével indult anyja keresésére. Az általa feltett képen egy táblát tart, amelyen a következő felirat állt:

“Keresem az édesanyám. 1986. szeptember 15-én adott nekem életet. Alig párórás koromban magamra hagyott az allentowni Burger King mosdójában. Kérlek, segítsetek megtalálni őt a bejegyzésem megosztásával! Talán ő is látni fogja. Köszönöm!”

Három gyereke született

Katheryn nevelőszülőknél nőtt fel. Időközben férjhez ment és három gyermeke született, ám továbbra is nehezen viselte, hogy nem ismeri a szülőanyját. A fotót akkor rengetegen megosztották a közösségi oldalon.

Az ügyet egyébként még 1987-ben lezárták a hatóságok, mert zsákutcába jutott a nyomozás. A rendőrök egyetlen telefonhívást kaptak egy nőtől, aki azt állította, az anyát a Burger Kingbe fuvarozta, ám mielőtt kikérdezhették volna, letette a telefont, mert félt, hogy letartóztatják.

Végül aztán jelentkezett az anya és sor került egy találkozóra – írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik