Élet-Stílus

A Facebookon keresi édesanyját az elhagyott lány

A Facebookon keresi édesanyját egy 27 éves amerikai lány, akit a nő egy Burger King mosdójában hagyott, miután megszülte – számol be a Business Insider a Fox Newsra hivatkozva.

1986-ban gyermeksírásra lettek figyelmesek a Burger King gyorsétterem dolgozói a pennsylvania állambeli Allantownban. Kiderült, hogy az akkor alig párórás Katheryn Deprillt magára hagyta az édesanyja.

Katheryn most a Facebook segítségével szeretne a nő nyomára bukkanni. Március 2-án az alábbi fotót posztolta:

A feliraton a következő áll:

“Keresem az édesanyám. 1986. szeptember 15-én adott nekem életet. Alig párórás koromban magamra hagyott az allentowni Burger King mosdójában. Kérlek, segítsetek megtalálni őt a bejegyzésem megosztásával! Talán ő is látni fogja. Köszönöm!”

Katheryn nevelőszülőknél nőtt fel. Időközben férjhez ment és három gyermeke született, ám továbbra is nehezen viselte, hogy nem ismeri a szülőanyját. A fotót eddig több tízezren osztották meg a közösségi oldalon, ám egyelőre nem akadtak az asszony nyomára.

Az ügyet egyébként még 1987-ben lezárták a hatóságok, mert zsákutcába jutott a nyomozás. A rendőrök egyetlen telefonhívást kaptak egy nőtől, aki azt állította, az anyát a Burger Kingbe fuvarozta, ám mielőtt kikérdezhették volna, letette a telefont, mert félt, hogy letartóztatják.

Deprill azt mondja, nem neheztel édesanyjára és reméli, hogy története felhívja az örökbeadás lehetőségére azoknak a várandós kismamáknak a figyelmét, akik nem tudnák ellátni születendő babájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik