Élet-Stílus

Szexi fehérneműmodell lett a vallásos lánykából

Egy tévéműsor kedvéért nézte meg a valóságot az amis lány, s alaposan benne ragadt.

Kate Stoltz egy szigorúan vallásos, puritán életet élő, a tchnológia vívmányait elutasító amis kolóniában nőtt fel Pennsylvaniaban. Egy Magyarországon is futó tévésorozat az Amisok New Yorkban – Hitpróba kedvéért utazott a világ egyik legnagyobb és legizgalmasabb városába. A kiváló testi adottságokkal rendelkező lányt hamar felfedezték a producerek, így már 2013 júliusában kapott egy felkérést a Maxim-tól, egy pikáns fotósorozatra, most pedig úgy tűnik fehérneműmodell lesz belőle.

 

„Egy évvel ezelőtt még eszembe sem jutott volna elvállalni egy ilyen fotósorozatot. Nem is tudom pontosan, mi változott azóta, talán az ötletet nem tartom már annyira szörnyűnek, és magammal is jobban ki vagyok békülve” – nyilatkozta a 23 éves nő a New York Postnak.

Amis szüleit évente legalább meglátogatja, bár ők nem igazán tudják elfogadni lányuk döntését. „Tudják mit csinálok, de inkább kerülik a témát” – mondja szűkszavúan Kate. A lány egyébként nem elégszik meg a modell karrierrel, mindenképpen szeretne üzleti diplomát szerezni.

Az amis nőktől egyébként koránt sem áll olyan távol egy-egy szexi fehérnemű, mint ahogy azt gondolnánk, meséli Kate: „a nagynéném mindig azt mondja: mivel nem viselhetek csinos ruhákat, legalább gyönyörű fehérneműket hordok, s ettől akkor is remekül érzem magam, ha rajtam kívül senki sem tudja mi van a ruhám alatt.”

A New York Post pikáns galériájáért kattintson IDE

Ajánlott videó

Olvasói sztorik