Élet-Stílus

Fehérneműmodell lett a szexi nagyiból

A 62 éves amerikai nő eddig sosem modellkedett. A divatcég alkalmazottja az utcán szólította le.

Ha a világ legidősebb aktívan dolgozó modellje nem is lett, Jackie O’Shaughnessy mégis örökre beírta magát a divat történelemkönyvébe akkor, amikor elvállalta az American Apparel felkérését. A divatcég, amelyik már többször és többféleképpen jelezte, hogy igazi elkötelezettje a természetes szépségnek, a 62 éves asszonyt a manhattani utcán „szedte fel”.


Képek forrása: Facebook

„Épp nagyon boldog voltam, mert végre találtam egy helyet, ahol végre nyugodtan elszívhattam a cigarettámat” – emlékszik vissza Jackie, majd folytatta: „Épp nagyban pöfékeltem a pufi télikabátomban, amikor elsétált előttem egy nő, és a legnagyobb meglepetésemre meg is szólított. Azt mondta, lenyűgözően nézek ki, ahogy dohányzom és nem a cigaretta, hanem a lényem miatt.”

Mint kiderült, a nő az American Apparel egyik alkalmazottja volt és munkát ajánlott Jackienek, aki bár ezt megelőzően sosem modelkedett, végül igent mondott. A divatcég egyébként azzal indokolta a 62 éves modelljük szereplését, hogy szerintük a szexuális kisugárzás nem tűnik el a korral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik